Progress och trevlig Valborg!

Sakta men säkert går bygget framåt! Det är kul att få vara med och se byggnaden växa och fixas, men det är även otroligt frustrerande att vänta på att det ska blir klart! Det he dragit it på tiden 1,5 månad! Suck. Nya datumet för färdigt bygge är 20 maj och det är upp till oss att se till att det hålls.

Här är bild på en av arbetarnas två barn och två till.


Vi fortsätter träffa barnen som gärna ropar mitt namn och frågar hur det är och vill säga saker! Sen så gillar de yngre barnen, barn till personalen oss och är nyfikna på våran hud. Haha de umgås inte så mycket med blekfisar som oss. Att jag aldrig blir brun är ju helt otroligt! 

Två lediga dagar här denna vecka! I måndags var det freedom day och i morgon Labour day, samma som vi har 1 maj. Och de har haft ledigt från skolan hela veckan vilket har lett till att inte lika många har varit och ätit och umgåtts på drop-in centret. Full rulle igen nästa vecka dock! Då är det full fart med att ligga på med bygget och matleveranser också! 

Bild på mig som sitter uppe i ett fikonträd efter en träff med en elefanttjur på 15m avstånd.

På fredag åker vi till Polokwane och hämtar Annelie, den sista volontären som ska vara med oss i 3 månader! Kommer bli kanon!  Och på måndag blir det nedflyttning till tillfälligt boende i Alldays, skönt att slippa köra en timme enkelväg varje dag! :) 

Så från 30 graders värme hälsar vi
Trevlig Valborg till er alla och hoppas att ni får en bra och lugn första maj! 

sandraalldays.blogg.se

Här kan du läsa allt om mitt arbete för The Mapungubwe Foundation Center!

Stöd projektet genom att göra en insättning med valfri summa på:

Nordea
Clrearingnr: 3048
Bankkonto: 22 81529

RSS 2.0