Visum och bilder

 
Containern är ivägskickad och jag försöker få ihop alla delar till en visumansökan för volontärarbete i Sydafrika. Det är lika bra att ha ett ordentligt visum, och det behövs om jag inte har en returbiljett inom 3 månader från landet. 
Det mest irriterande är lungröntgen och hälsoundersökning. Det måste skickas med i ansökan, för att de ska vara säkra på att jag inte har tuberkulos eller några andra farliga smittsamma sjukdomar.. som om det inte hade varit ett problem om jag barat stannat 3 måander? Haha, så är det iaf. Nu har jag skickat efter utdrag från belastningsregister på engelska också, vips så var 200:- borta! Visumkostnaden är på 480:- och lungröntgen på 600:-. 
 
Kollar även på biljett, hoppas att det ligger stadigt kvar på ca 5500:- tur/retur även medan jag väntar på visumansökan. 
I så fall kommer jag dit till ett mycket bra pris, inklusive visum! 
 
Vi har även påbörjat verksamhetsplanering, och kommer att göra det mer i detalj under kommande veckor. Det är riktigt spännande alltihop och jag börjar verkligen se fram emot det nu, rädslan ligger lite i lä och min exitement ökar! 
 
Leif är just nu nere i Alldays där bygget är påbörjat, och han har skickat upp lite bilder på barnen och på deras nuvarande hem. Snart är intervjuerna klara, alla barn intervjuas, så vi vet vad de har för behov av mat, husrum, fritids osv. Det ska bli så roligt att få veta mer! 
 
 
Här är bilder från hur några av barnen bor idag.
 
 
Inne i ett av hemmen
 
 
 
 

Jag vill åter igen tacka alla dom som hjälp mig och bidragit till min insamling! 
Stor KRAM och trevlig helg!
 
 

sandraalldays.blogg.se

Här kan du läsa allt om mitt arbete för The Mapungubwe Foundation Center!

Stöd projektet genom att göra en insättning med valfri summa på:

Nordea
Clrearingnr: 3048
Bankkonto: 22 81529

RSS 2.0